Anderen over de samenwerking met JPictures

De beste resultaten bereiken we samen. Tijdens sneltekensessies werk ik veel samen met adviseurs. Ik ben bekend met hun strategie en gereedschappen, zodat ik mijn visualisaties daarop kan laten aansluiten en begrijp waar het over gaat. Animaties maak ik samen met een professionele partij.

Met uw input maak ik grote overzichtsplaten en illustraties.

Samen maken we er wat moois van.

 

Simon van der Veer
(adviseur)

“Jan Pieter blinkt natuurlijk uit in zijn visuele weergave van sessies, die vaardigheid beheerst hij als geen ander. Zowel als het gaat om visie- en strategieontwikkeling, als ook het zichtbaar maken van de ‘zachte’ en de culturele kant van de organisatie. Maar hij weet juist het verschil te maken doordat hij zijn visuele tekenvaardigheden combineert met lichtvoetigheid, nieuwsgierigheid en humor in het terugkoppelen van zijn rake visuele observaties. Dat laatste is wellicht nog wel belangrijker om impact te maken die echt bij blijft.”

Lees meer over Simon (simonvanderveer.nl)

Sander Boon
(adviseur bij TWST)

“Jan Pieter is een ‘visual artist’; die goed kan luisteren. Jan Pieter kan in korte tijd als sneltekenaar de groepsdynamiek vastleggen in een beeld dat precies dat weergeeft wat iedereen denkt of heeft ervaren. Hoe doet hij dat? Door goed te luisteren en tegelijkertijd een beeld op papier te zetten. Voor hem is het maken van illustraties geen doel op zich, maar een middel. Een middel dat heel concreet aangeeft waar de pijnpunten en successen in het (denk)proces precies zitten.

Met het maken van de illustraties biedt Jan Pieter de mogelijkheid om op creatieve wijze te komen tot nieuwe inzichten. Hierdoor krijgen klanten kennis hoe ze het beter kunnen doen. En dan weet Jan Pieter dat zijn missieĀ is geslaagd.”

Lees meer over Sander (twst.nl)

Twan
(Still Moving)

“Werken met JP is een creatief feestje. Naast een super plezierige samenwerking brengt hij met zijn creativiteit concepten naar een hoger niveau. Aanrader? Zeer zeker!!”

Lees meer over Twan (stillmoving.nl)